Geheimen voor het creëren van een uitnodigende buitenruimte

Outdoor-ideeën

Bepaal hoe u wilt dat uw ruimte functioneert. Dat zal bepalen waarom u meubels nodig heeft. Heeft u ruimte nodig voor veel zitplaatsen? Een plek voor een eettafel en stoelen? Profiteert de regeling van de uitzichten?

Over meubels gesproken

Als het uw doel is om tijd door te brengen met genieten van uw buitenruimte, zorg dan dat uw meubels comfortabel zijn. Steek uw hand op als u ooit vastzit met harde stoelen of schommelstoelen die te recht zitten. Ik heb op de harde manier geleerd dat het online kopen van tuinmeubilair (en niet eerst kunnen uitproberen) niet per se de juiste keuze is.

Geschikt voor dineren in uw buitenkamer

Zelfs als het maar een kleine tafel is met een paar stoelen in een hoek, is het toevoegen van een plek om buiten te eten een perfecte manier om direct een uitnodiging te creëren om van een buitenruimte te genieten. Een plek hebben om te dineren is als een onuitgesproken uitnodiging om een ​​tijdje te blijven.

Voeg potplanten toe

Planten brengen leven in elke ruimte! Denk erover na om ze langs de omtrek van het gebied te plaatsen om het gevoel van de buitenruimte te helpen bepalen. Maak je geen zorgen als je niet hoeft te onthouden om water te geven! Het gebruik van nepplanten om leven toe te voegen werkt net zo goed.

Gelaagdheid is belangrijk in een buitenruimte

Creëer een gevoel van privacy

Als je een grote open ruimte hebt, zoals een patio, overweeg dan om een ​​lage muur toe te voegen om het gevoel te krijgen dat je in een kamer bent. Buitenruimtes zijn van nature wijd open, maar probeer manieren te bedenken om privacy te creëren zonder het zicht te blokkeren. Ik schilderde een goedkoop tuinrooster en hing in een van de openingen op mijn veranda om het gebied een besloten gevoel te geven. Je kunt ook plantenbakken voor buiten gebruiken om de illusie van een muur te creëren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Belang van foliumzuur vóór zwangerschap