Oplossingen om rugpijn bij zwangerschap op te lossen

De zwangerschapsperiode van negen maanden is een zeer opwindende tijd van je leven en een nieuwe toevoeging aan het gezin is een gelegenheid om te vieren. Maar een veelvoorkomend probleem dat u tijdens deze maanden onrust kan bezorgen, is rugpijn.

Routine fysieke activiteit

Een van de belangrijkste redenen waarom je rug pijn begint te doen, is vanwege de verstijving door het gebrek aan of beperkte beweging. Om dit te voorkomen, moet je zachte activiteiten oefenen.

Massage

Massages kunnen geweldige stressbrekers zijn, vooral omdat de rugpijn van uw zwangerschap zich ook tot uw middel en schouders kan uitstrekken. Vraag je partner om je rug te masseren terwijl je zit.

Slaaphoudingen

Een goede nachtrust krijgen kan moeilijk zijn als je zwanger bent, vooral als je rugpijn ernstig is. Slaap niet op je rug.

Riem en schoenen

Tijdens uw laatste trimester kan uw rugpijn intenser worden en is externe ondersteuning nodig om de pijn te verlichten. Een voorbeeld is de zwangerschapsgordel: deze houdt uw buik vast en verdeelt uw gewicht over uw hele lichaam.

Alternatieve therapieën

Er zijn alternatieve therapieën zoals acupunctuur, aromatherapie en homeopathie. Acupunctuur behandelt het gebruik van fijne naalden over pijnpunten in uw lichaam en is behoorlijk effectief. Met betrekking tot aroma-oliën, doe gewoon twee druppels op een warme, vochtige doek en leg het op je rug voor een onmiddellijk rustgevend effect.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Home remedies voor ongemak Turing zwangerschap