Home remedies voor ongemak Turing zwangerschap

Misselijkheid, striae en gezwollen voeten zijn veelvoorkomende ongemakken voor vrouwen tijdens de zwangerschap.

Zwangerschap is de mooiste tijd van het leven van een vrouw. Het is een mooi begin van een nooit eindigende reis om moeder te zijn. Zwanger zijn heeft zijn eigen ups en downs zoals moederschap. Naast het mooie gevoel om de eerste hartslag van je baby te horen, komt misselijkheid. Met het geluk de kicks van je baby te voelen, komen de gezwollen voeten. Met de zwangerschapsgloed op je gezicht, komen de striae op je buik.

Misselijkheid:

Hoge niveaus van zwangerschapshormonen die uw lichaam overspoelen, veroorzaken misselijkheid tijdens de zwangerschap. Hopelijk neemt je ochtendmisselijkheid af tussen ongeveer 14 weken en 16 weken. Voor sommige vrouwen kan het echter wat langer duren. Hier zijn enkele huismiddeltjes die je helpen misselijkheid te voorkomen. Eet wat je kunt en wanneer je maar kunt: het eten van kleine maar frequente porties houdt je energiek ondanks alle braken en misselijkheid. Begin je dag zoet: vroeg in de ochtend een beetje zoet eten helpt misselijkheid te bestrijden. Op het moment dat je wakker wordt, kun je wat koekjes eten. Stop met tandpasta’s met een duidelijke smaak of overtollige munt voor versheid. Gebruik kruiden en weinig geurige tandpasta’s omdat ze het gevoel van misselijkheid niet verergeren. Het hebben van fruit zoals banaan en avocado’s voor het ontbijt helpt ook om misselijkheid op afstand te houden. Ze zijn ook rijk aan vitamine B. Zuigen op zure snoepjes: Zuigen op snoepjes met sinaasappel- of citroensmaak helpt misselijkheid op afstand te houden.

Gezwollen voeten:

Zwelling in de voeten treedt op omdat uw lichaam meer vocht vasthoudt dan normaal. Zwelling komt vaak voor. De meeste vrouwen ervaren het vooral in het laatste trimester.Neem een ​​zoutvoetbad: Door uw voeten in warm water en een half kopje zout te weken, krijgt u direct verlichting. Maak weken in Epsom-zouten een ontspannend nachtritueel terwijl je zwanger bent. Vraag om een ​​voetmassage: of het nu uw partner of masseuse is, zorg ervoor dat ze zich bewust zijn van uw comfortniveau en druk niet te hard op bepaalde punten. Een zachte voetmassage om de arnica in te laten trekken is alles wat je nodig hebt.

Striae: uw huid rekt uit tijdens de zwangerschap terwijl u aankomt en dit veroorzaakt striae. Striae verschijnen meestal als roze, rode of paars getinte lijnen op je buik. Massage met olie: Masseer de aangetaste gebieden met vitamine E-olie gemengd met een vochtinbrengende crème, maakt de huid glad en helpt striae te verminderen. Aloë Vera-gel: Aloë Vera-gel aanbrengen in cirkelvormige bewegingen en masseren bevordert zachtjes genezing en kalmeert uw huid. Gebruik verse gel in plaats van die op de markt verkrijgbaar zijn. Melk, suiker en citroen: maak een zelfgemaakte scrub met suiker, rauwe melk en enkele druppels citroen en scrub in cirkelvormige bewegingen. Spoel af met lauw water en hydrateer het getroffen gebied. Gebruik Aardappelsap: Haal sap van een aardappel of snijd de aardappel in twee helften en masseer het getroffen gebied in een cirkelvormige beweging en laat het drogen. Spoel het later af met lauw water en breng een vochtinbrengende crème aan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Manieren om te versieren met manden – sommige ervan zullen u misschien verrassen!