Manieren om te versieren met manden – sommige ervan zullen u misschien verrassen!

Decoreren met manden is een van de gemakkelijkste manieren om stijl toe te voegen, je persoonlijkheid te laten zien en textuur en schoonheid toe te voegen aan elke kamer! Manden zijn niet alleen te gebruiken als dienblad of om planten mee te vullen. U zult genieten van deze 5 eenvoudige manieren om ze overal in huis te gebruiken. Sommigen van hen zullen je misschien verrassen! Manden zijn een van de # 1 items die ik aanraad om in je garderobe voor je interieur te bewaren. Ze kunnen zeer betaalbaar zijn en zijn verkrijgbaar in een bijna eindeloze reeks vormen, maten en kleuren!

MANDEN ALS BIJZETTAFEL

Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor een bijzettafel? Een omgekeerde mand is een geweldige oplossing die ik meerdere keren in mijn eigen huis heb gebruikt!

MANDEN ALS MUURDECOR

Manden met lage zijkanten vormen een geweldig wanddecor! Ze kunnen worden gegroepeerd of afzonderlijk worden weergegeven en zijn een geweldig alternatief voor een traditioneel kunstwerk.

MANDEN OM HOOGTE TOE TE VOEGEN

Als je een boekenkast of kasten hebt die net iets te laag lijken, is het toevoegen van manden aan de bovenkant een geweldige oplossing. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ze kunnen ook functioneel zijn als u niet vaak toegang hoeft te krijgen tot wat erin is opgeslagen.

MANDEN ALS BASIS

Bij het maken van een middelpunt of een vignet raad ik altijd aan om iets te gebruiken als basis en om de items visueel samen te voegen. Het plaatsen van uw items in een mand zal onmiddellijk de aandacht trekken en het display een gevoel van belangrijkheid geven, vooral in combinatie met de rest van het decor in de kamer!

MANDEN ALS EEN DISGUISE

Een mand gebruiken om iets onooglijks in een kamer te verbergen, is een geweldige decoratietruc! Ik heb deze gordijnen bijvoorbeeld per ongeluk te hoog opgehangen (ze zijn enkele centimeters van de vloer verwijderd), maar aangezien ze eigenlijk alleen aan dit uiteinde van het raam zichtbaar zijn, verbergt een strategisch geplaatste mand het probleem.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Gemakkelijke manieren om uw immuunsysteem te versterken