Hoe u elke kamer in uw huis met een beperkt budget kunt opknappen

Wees geduldig en neem de tijd

Ik kan deze niet genoeg benadrukken, maar het kostte me heel veel tijd om deze les te leren! Ik wou dat ik een lijst had van hoeveel geld ik in de loop der jaren heb verspild door mezelf toe te staan ​​ongeduldig te zijn en genoegen te nemen met iets alleen omdat ik dacht dat het een goede deal was.

Gebruik wat je al bezit

Toen ik de beslissing nam dat ik de diep traditionele stijl in mijn huis zou bijwerken, ging ik ervan uit dat ik veel van mijn scrollende, zware, traditionele meubels zou vervangen. Oh, wacht – onthoud mijn opmerking hierboven dat ik geen diepe zakken heb? Ja dat. Ik realiseerde me eindelijk dat als ik ooit eindelijk een huis zou hebben waar ik echt van hou, ik een manier zou moeten vinden om te werken met veel van wat ik al bezit.

Stel een budget in

Dit is weer een levensles die ik op de harde manier heb geleerd. Als u geen budget voor uzelf instelt en bijhoudt hoeveel u heeft uitgegeven, kunnen de uitgaven voor uw kamer-make-over zeer snel uit de hand lopen.

Wees bereid het zelf te doen

Verf of hang dingen op aan je muur. Dit soort projecten zijn niet moeilijk en niet duur, maar jongen oh jongen, maken ze een wereld van verschil!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Gemakkelijke manieren om uw immuunsysteem te versterken