Hoe te beschermen wat er op uw veranda is tegen regen

Meubilair voor binnen

Ik zou nooit een meubel voor buiten plaatsen, tenzij het eerst geverfd of gekleurd is met verf of vlek. Afhankelijk van het meubilair, kan ik het ook afdichten met polyurethaan aan de buitenkant.

Bij het schilderen van meubels voor buiten schilder ik de zichtbare gebieden, zoals de bovenkant, voorkant en zijkanten, evenals de ongeziene delen, zoals de onderkant en achterkant. Het is erg vochtig waar ik woon, dus het schilderen van elke kant helpt het hele stuk te beschermen tegen vocht. Afhankelijk van de situatie kan ik ervoor kiezen om ook het interieur van laden en kasten te schilderen.

Ik ben heel voorzichtig met het plaatsen van buitenstukken die ik gebruik. Ik zorg ervoor dat die items op een locatie worden geplaatst waar geen directe regen of zon valt.

De kleine kist op mijn veranda is eigenlijk de onderste helft van een oud eetkamerbuffet. Om het tegen de elementen te beschermen, plaatste ik het tegen de achterwand van de veranda, waar er geen regen komt (tenzij we tropische stormwinden hebben).

Lampen en alles elektrisch

Ik ben dol op de sfeer van een lamp als je ‘s avonds of’ s nachts op onze veranda zit. Er zijn eigenlijk lampen beschikbaar die speciaal zijn gemaakt om buitenshuis te gebruiken, maar ik heb ze altijd een beetje prijzig gevonden en ik vind het leuk om mijn decor te vaak te veranderen om zo’n grote financiële toezegging te doen.

Om lampen die ik buiten gebruik te beschermen, komt het eigenlijk weer neer op plaatsing. De lamp die ik momenteel op onze veranda heb, zit op een kist tegen de achterwand en krijgt er geen direct vocht op. Ik geef toe dat ik een beetje bezorgd was over hoe het zou reageren in een vochtige omgeving, in het geval van een bijzonder vochtige of regenachtige dag, maar tot nu toe heeft het het geweldig gedaan.

Kunstwerk

Bij het gebruik van ingelijste kunstafdrukken op mijn veranda is mijn grootste zorg rimpelpapier. Kreukelig papier vraag je? Nou … probeer een vel papier in een vochtige omgeving te laten liggen en kijk wat er mee gebeurt – het wordt allemaal rimpelig, zelfs als het niet in direct contact komt met vocht.

Mijn oplossing voor dit probleem was om mijn afdruk naar mijn plaatselijke kantoorwinkel te brengen en te laten lamineren. Ze verzegelen in feite de print tussen het laminaatmateriaal dat het volledig beschermt. Als u iemand niet wilt betalen om dit proces voor u te doen, kunt u zelflaminerende benodigdheden online kopen.

Accessoires

Accessoires beschermen is eenvoudig door ze te besproeien met een buitenveilige spraysealer. Ik gebruik bijna altijd een matte afwerking, in plaats van glans, omdat de matte niet zo voor de hand ligt dat je het item met kit hebt besproeid – het lijkt erop dat het op die manier is gekocht.

Kussens voor binnen

Ik maak er een punt van om altijd kussens te kopen die veilig zijn voor buiten voor alle meubelstukken die buiten leven, maar ik ben dol op kussens gooien, dus ik heb er nogal wat die alleen bedoeld zijn om binnenshuis te zijn. Er is een eenvoudige oplossing om die ook te beschermen en dat is om ze te besproeien met Scotchguard ™ voor buiten. Ik gebruik meestal de zware variant en geef het kussen verschillende jassen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Hoe zich te ontdoen van acne met huismiddeltjes en klinische behandelingen