Hoe mannelijke en vrouwelijke decoratiestijlen te combineren

Identificeer de knelpunten

Maak een inventaris van items die je al bezit. Geef elkaar de kans om het item een ​​duim omhoog, duim omlaag of misschien te geven. Er kunnen items zijn waar je gewoon niet van kunt scheiden, dus probeer een manier te vinden om het item voor jullie allebei te laten werken. Als het om meubels gaat, kan schilderen of opnieuw stofferen het probleem oplossen.

Bekijk tijdschriften en online voor ontwerpstijlen die u allemaal aanspreken. Doe deze oefening om te beginnen apart en ga dan samen zitten om te herzien. Ik wed dat jullie allemaal ideeën vinden die de ander heeft bewaard en die ook aspecten hebben die jou aanspreken.

Begin met een basis om vanaf te werken

Wat uw persoonlijke kleurvoorkeuren ook zijn, ik raad aan om in meer neutrale kleuren te blijven voor verf en voor grote meubelen.

Nu je een neutrale basis hebt, ben je klaar om nog minstens twee kleuren te kiezen die je allebei wilt toevoegen, voor een totaal van drie hoofdkleuren.

Kies voor elk van jullie een kleuroptie en zorg ervoor dat de kleuren elkaar aanvullen.

Vermijd openlijk geslachtsspecifieke items

De inrichting van je kamer mag geen eenzijdig verhaal zijn. De sleutel tot het inrichten van kamers waarin beide persoonlijkheden zijn verwerkt, is het toevoegen van een vleugje van u beiden. Er zijn verschillende openlijk mannelijke en vrouwelijke keuzes die je moet vermijden:

Duidelijke geslachtsspecifieke patronen, zoals bloemen. U kunt nog steeds “bloemstukken” in uw kamer hebben door alleen groen te gebruiken en de bloemen weg te laten.

Als je gewoon een mannelijk of vrouwelijk item moet gebruiken, houd het dan kleinschalig en het gebruik ervan in de kamer tot een minimum beperkt.

Tenzij jullie het er beiden over eens zijn, zijn voorbeelden van mannelijke items die je moet vermijden: taxidermie, zwart leer, plaid, extreem donkere muren, alles wat eruitziet alsof het in een bar of nachtclub hoort.

Voorbeelden van te vermijden vrouwelijke items zijn: bloemmotieven en bloemstukken, de kleur roze, kant, een teveel aan kussens, te veel tchotchkes.

Houd het oog in beweging

Het is onvermijdelijk dat je nog steeds een aantal items in de kamer hebt die je misschien niet aanspreken. De truc is om het oog door de kamer te laten bewegen om niet te veel aandacht te besteden aan een object of kleur. U kunt dat bereiken door verschillende texturen en afwerkingen aan te brengen.

Is er een stoel of bank waar je het niet mee eens bent? Leg er een deken op en misschien een paar kussens om de aandacht erop af te leiden.

Voor die golf (of welke sport) trofee dan ook die gewoon moet worden getoond, neem hem op in een vignet op een boekenkastdisplay. Of gebruik hem eventueel als vaas voor een bloemvrij groen arrangement.

Heeft u een kunstwerk waar een van u niet dol op is? Als het klein is, plaats het dan in een boekenkast of op een standaard in een klein vignet. Als het groot is, plaats het dan in een galeriewand met andere stukken met complementaire kleuren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Een van de beste interieurontwerptips die u ooit zult krijgen