Compromis maken over het inrichten van je huis als je het er niet mee eens bent

Vindt u dat u vecht om versiering?

Tip 1: Niemand van jullie kan de leider zijn

Deze ene sloeg ons al vroeg in ons huwelijk in het gezicht. Iemand moet de “autoriteit” hebben om de uiteindelijke beslissing te nemen. Als dat niet het geval is, zit u vast en doet u niets – of als u de situatie forceert, kan een (of beide) van u zich gekwetst, boos en / of wrokkig voelen.

Het gaat erom te leren compromissen te sluiten.

Tip 2: Wees respectvol voor elkaar

Een van de grootste uitdagingen waar veel koppels volgens mij mee te maken hebben, is om onze gevoelens en emoties niet de overhand te laten krijgen. Wanneer dat gebeurt, heb je het perfecte recept voor het brouwen van een gevecht om decoreren.

Onthoud dat hij niet verkeerd is en jij ook niet! Het is gewoon een kwestie van ieder van ons zijn eigen mening en voorkeuren en antipathieën heeft. Probeer het meningsverschil niet persoonlijk te nemen en respecteer de voorkeur van de ander.

Tip 3: Herken dat je verschillende mensen bent, dus je benadert de dingen anders

Ik realiseer me dat dit een veralgemening is en er zijn verschillende graden van deze verschillen, maar over het algemeen denk ik dat dit een enorme impact kan hebben op de meeste van onze besluitvorming in alle aspecten van het leven als koppel.

Tip 4: wees geduldig

Probeer geen overeenkomst te overhaasten. Ik heb gemerkt dat het gebruik van inspiratiefoto’s van internet mijn idee vaak beter overbrengt dan dat ik het probeer uit te leggen.

Tip 5: als je het er echt niet mee eens bent

Nou … raadpleeg allereerst de tips 1, 2 en 3. Ik raad aan om discussies te hebben die niets met een specifiek project te maken hebben, maar die leiden tot een algemene overeenkomst tussen jullie over hoe om te gaan met meningsverschillen wanneer ze zich voordoen . Geloof me – tenzij je een uitzondering op de regel bent – moet je weten hoe je een compromis kunt sluiten over wat je in huis moet doen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Gemakkelijke manieren om uw immuunsysteem te versterken