Whiteheads verwijderen met huismiddeltjes en behandeling

Wat zijn de effecten van Whiteheads?

We weten wat de eerste gedachte is die in je opkomt als je een whitehead (of twee of zelfs een groep) ziet – knijp ze eruit. Maar dat is waar je fout gaat – knijp nooit in whiteheads, vooral niet met je vingers. Dit kan ertoe leiden dat de whitehead in een kleine bult verandert en uiteindelijk uitslag en soms zelfs permanente littekens veroorzaakt.

Whiteheads verwijderen? Na te hebben gehoord over de nadelige gevolgen van knijpen, hopen we dat u zich daar niet aan zult overgeven. Maar maak je geen zorgen. Er zijn verschillende andere (en meer) effectieve manieren om van whiteheads af te komen – huismiddeltjes, behandelingen en medicijnen.

Whiteheads thuis verwijderen: nu knijpen geen optie is, zijn we hier om je uit te zoeken met een aantal super effectieve huismiddeltjes om whiteheads te verwijderen.

Aloë Vera

Dit eeuwenoude, vertrouwde ingrediënt doet wonderen als het gaat om het verwijderen van whiteheads. Het enige dat u hoeft te doen, is aloë vera-sap uit de plant halen, het met citroensap mengen en tenslotte het over uw whiteheads masseren. Met aloë’s reinigende kracht en antimicrobiële eigenschappen van citroen.

Lieve schat

Eerlijk gezegd kunnen we de voordelen van honing niet alleen op onze vingers tellen. Ze zijn veel te veel, nietwaar? Voeg ook whiteheads-verwijdering toe aan die lijst. Nogmaals, de bacteriebestrijdende eigenschappen van honing zorgen ervoor dat het werkt als een droom. Verwarm honing eenvoudigweg 10-15 seconden en breng het na het reinigen op je gezicht aan. Laat het 15 minuten intrekken.

Gezichtsstoom

Breng gekookt water over in een container en houd het dicht bij het getroffen gebied, de neus, de wangen of het voorhoofd dat wordt aangetast door whiteheads. Als alternatief kunt u ook een warme handdoek op uw hoofd leggen en de stoom naar uw gezicht laten overgaan. Het warme water reinigt je poriën en helpt je om whiteheads te verwijderen.

Appelcider azijn

We overdrijven niet als we zeggen dat Apple Cider Vinegar werkt als magie voor je huid. Dus als het onze lijst met huismiddeltjes voor whiteheads haalt, hoeft u niet verrast te zijn.

Bakpoeder

Gebruik de Baking Soda-pasta en breng het helemaal over je gezicht aan of gewoon op je whiteheads. Houd het aan tot het een droge pasta wordt en spoel het dan af met lauw water.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Natuurlijk haarregime voor beginners