Natuurlijk haarregime voor beginners

Delen is zorgzaam!

Als je nieuw bent in de natuurlijke haargemeenschap, ben je misschien een term “natuurlijk haarregime voor beginners” tegengekomen. Het is echt een van de belangrijkste dingen die je moet leren als je aan je reis begint.

1. VOCHT

Vocht is het basisprincipe van elke haarverzorgingsroutine. Natuurlijk haar is van nature droog, dus je moet doen wat je kunt om vocht in je haar te houden.

2. WASDAG

Het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, ontspannen, getextureerd of natuurlijk, ik weet zeker dat je een tijd hebt om je haar te wassen. We moeten ALLEMAAL ons haar van tijd tot tijd wassen.

3. LAGE ONDERHOUDSKASTEN

Het is belangrijk dat u uw kapsels onderhoudsarm houdt. Waarom zou je je afvragen?

Door kapsels met weinig onderhoud te doen, bent u minder vatbaar voor breuk en gespleten punten.

4. TRIMMEN

Ik weet dat veel mensen dit deel liever negeren, maar je moet echt rekening houden met een trimroutine. Ik knip mijn haar graag elke 6-8 maanden om de uiteinden fris te houden.

5. ontwarren

Maak er een gewoonte van om je haar te ontwarren. Ik zou vingerontwarring aanraden om de beste te zijn, maar het is even wennen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Green Is The New Gold