Natuurlijk haar 101: wat niemand je vertelt over natuurlijk gaan

“De term natuurlijk haar wordt gedefinieerd als haar zonder relaxer, wat anders is dan haar zonder chemicaliën. Chemische stoffen aan de oppervlakte worden vaak als gevaarlijk beschouwd, maar dit is vaak helemaal niet het geval. De meeste chemicaliën die u dagelijks tegenkomt, zijn volkomen veilig en onschadelijk. Zo is water of H2O een veilige chemische stof. ”

Aan de slag op je natuurlijke haarreis

Zwart natuurlijk haar (dat wil zeggen Afrikaans Amerikaans natuurlijk haar) wordt soms bestempeld als luierhaar dat moet worden gecorrigeerd door een relaxer. We hebben gehoord van situaties waarin vrouwen op de werkplek worden gediscrimineerd vanwege natuurlijke kapsels, die door sommige werkgevers als onprofessioneel worden beschouwd.

Anderen hebben vanwege hun natuurlijke haar banen of promoties ontzegd. Natuurlijk haar heeft ook bij veel stellen relatieproblemen veroorzaakt.

De echte reden waarom u worstelt met uw natuurlijke haarreis (indien van toepassing)

Er zijn problemen met een deel van het advies dat doorgaans online wordt gegeven. Sommige natuurhaaradviseurs of productfabrikanten zullen u vertellen dat u de perfecte producten (ook wel heilige graalproducten genoemd) moet vinden of een specifieke techniek, zoals beschermende styling of de baggy-methode, onder de knie moet hebben om een ​​succesvolle natuurlijke haarreis te maken.

Onze haarverzorgingsmethode is gebaseerd op een uitgebreide blauwdruk voor het opbouwen van een succesvolle natuurlijke haarreis. Het is niet ontworpen om u alleen resultaten op korte termijn te bieden, maar ook om een ​​robuuste basis te bouwen die zal leiden tot een leven lang succes op uw natuurlijke haarreis.

Natuurlijk haarblauwdruk: foundation, producten, styling en onderhoud

De blauwdruk is gebaseerd op alles wat we in de loop der jaren hebben geleerd, het lezen van cosmetologieboeken, wetenschappelijke tijdschriften, het uitvoeren van onderzoek en door samen te werken met natuurlijke mensen over de hele wereld en te kijken naar hun natuurlijke haar met onze coaching. De blauwdruk is onderverdeeld in drie pijlers: (1) foundation, (2) producten en (3) styling en onderhoud. Elk van deze pijlers helpt je om je natuurlijke haarreis te verbeteren.

Uw haartype begrijpen

We hebben de neiging om ons om een ​​heel specifieke reden niet te concentreren op haartypes in onze artikelen. Ongeacht haartype – er zijn verschillende veelvoorkomende dingen die vaak over het hoofd worden gezien die iedereen moet doen om gezond natuurlijk haar te hebben.

Soms zullen we artikelen schrijven voor specifieke haartypes, maar houd dit simpele punt in gedachten – je moet veel water drinken, stress verminderen, beschermende stijlen dragen, de hoeveelheid warmte die je op je haar zet beperken, je haar regelmatig wassen, leef een gezonde levensstijl en meer, ongeacht uw haartype.

Advies dat u zal helpen uw natuurlijke haarreis te beginnen

Er is geen goede of verkeerde manier om natuurlijk te gaan; het belangrijkste is dat je natuurlijk gaat. Als je besluit over te stappen op natuurlijk haar, is het belangrijk om te weten dat de lijn van afbakening is waar je natuurlijke haar en ontspannen haar elkaar kruisen.

Je zult zeker een verschil merken in de textuur van je natuurlijke haar en je ontspannen haar. Relaxers verzwakken je haar, waardoor het na verloop van tijd dof en beschadigd wordt. Het verschil zou dus vrij duidelijk moeten zijn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Hoe u uw salontafel in 5 minuten kunt stylen voor herfst of elk seizoen