Hoe zich te ontdoen van acne met huismiddeltjes en klinische behandelingen

Beste huismiddeltjes voor acne

APPELCIDER AZIJN

Van appelciderazijn is bekend dat het een wondermiddel is voor een lange lijst van aandoeningen, en acneverschijnselen zijn geen uitzondering. De organische zuren bestrijden bacteriën, ziektekiemen en olie, terwijl melkzuur en barnsteenzuur ontstekingen uitbannen en helpen bij het verwijderen van acne littekens. Meng een deel van ACV met drie delen water en dep op de aangetaste plekken – maar zorg ervoor dat u deze acnebehandeling thuis niet overdrijft.

THEEBOOMOLIE

Tea Tree Oil is een wonderoplossing voor de meeste soorten bacteriën en is vooral nuttig bij acnelittekens, terwijl studies aantonen dat het net zo effectief is als benzoylperoxide – de meest voorkomende vrij verkrijgbare acnemedicatie. Antiseptisch, ontstekingsremmend en antibacterieel – het kalmeert onmiddellijk huidinfecties, jeuk en roodheid.

HONING & TURMERIC

Een eeuwenoude mama’s mix, honing en kurkuma is een steunpilaar geweest in ons hele leven en genas alles, van een slechte keel tot een vol acne-gezicht – en er zit solide wetenschap achter. Een combinatie van ontstekingsremmende en antimicrobiële krachten, het is een geweldige oplossing om thuis snel van acne af te komen.

GROENE THEE

Rijk aan antioxidanten, flavonoïden en tannines, is groene thee een spel voor meer dan alleen een sippin ‘. Waarschijnlijk de beste acnebehandeling thuis, het vermindert op natuurlijke wijze de acne-inducerende bloedsuikerspiegel en insulinespiegels.

CITROENSAP

De eenvoudigste en meest alomtegenwoordige ingrediënten, citroensap is een van de meest super effectieve en goedkope acne-remedies voor thuis. Het is een samentrekkend, exfoliant en antibacterieel middel dat de poriën helpt ontstoppen, dode huidcellen verwijdert en actieve acnes uitdroogt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Green Is The New Gold