Hoe u uw natuurlijke haar kunt laten groeien

Er is niets mooier dan een kroon van gezond, natuurlijk haar.

Dus als je ooit een geval van slechte breuk hebt gehad, dan weet je dat het een totale teleurstelling kan zijn. Broos, beschadigd haar staat het vasthouden van lengte in de weg, verzwakt de strengen en beperkt de veelzijdigheid van uw stijl. Absoluut geen goede uitstraling. Gelukkig is breuk niet het einde van de wereld. Als je merkt dat je in de war bent, helpen deze tips je om knikken en krullen weer op het goede spoor te krijgen.

Dagelijks samen wassen

Wassen met conditioner, ook wel ‘samen wassen’ genoemd, is een manier om het haar mild te reinigen en tegelijkertijd droge strengen aan te vullen. Co-wash houdt het haar zacht en gehydrateerd, vooral tijdens de koudere maanden. Voor alle duidelijkheid, samen wassen betekent niet dat je shampoo helemaal moet overslaan.

Deep Condition Weekly

Maak je klaar om van diepe conditioners je nieuwe beste vriend te maken. Nee serieus. Gebruik wekelijks een diepe conditioner met een plastic dop onder de douche, onder een droger of zelfs ‘s nachts om de warmte te activeren. Doe je uiterste best om je diepe conditioner te doen. Als je haar nog steeds droger aanvoelt dan de woestijn, kun je een hete oliebehandeling toevoegen aan je diepe conditioner.

Ontwar met zorg

Ontwarren op droog haar is een belangrijke no-no. Leatherwood adviseert: het is gemakkelijker om je haar onder de douche te ontwarren, als je haar vol conditioner en nat is. Verdeel het haar in twee delen en verdeel dat in vier. Je moet de tijd nemen – wees voorzichtig en ontwar van de onderkant tot de wortel.

Sloot je katoenen handdoek

Een traditionele katoenen badhanddoek kan het haar trekken en strekken, waardoor vocht wordt verwijderd, wat helemaal niet goed is.

Vermijd hitte

Probeer het drogen en stylen door hitte te vermijden als je kunt totdat je haar beter in model is. Als je warmte gaat toepassen, gebruik dan een hittebeschermer, houd de temperatuur laag en gebruik een föhn met een opzetkam om verdere schade te voorkomen.

Bescherm uw randen

Het is het fijnste, zachtste haar, maar je kunt breuk voorkomen door je babyhaar zacht en gehydrateerd te houden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Hoe u uw salontafel in 5 minuten kunt stylen voor herfst of elk seizoen