Eenvoudige huismiddeltjes voor een mooiere, stralende huid

Hier zijn de best beproefde huismiddeltjes voor een mooiere huid.

Voordat we ons haasten om thuis een stralende huid te krijgen, laten we het hebben over de natuurlijke ingrediënten die bekend staan ​​om hun huidverlichtende voordelen, waardoor ze de perfecte stralende huidgeheimen zijn.

MELK

Rauwe melk is een van de gemakkelijkst verkrijgbare eerlijkheidstips, je vindt het in elke keuken. Tyrosine is het melanine-regulerende hormoon dat kan leiden tot donker worden van de huid. Het houdt de afscheiding van Tyrosine in de gaten en blijkt dus een ongeslagen eerlijkheidsmiddel te zijn. De toepassing van rauwe melk is het antwoord op al je vragen over een eerlijke huid.

LIEVE SCHAT

Honing, een uitstekend antibacterieel middel, voorkomt het ontstaan ​​van puistjes en puistjes in de puurste vorm en zorgt zo voor een vlekkeloze teint op lange termijn. Wat honing echter tot een winnaar maakt op onze lijst met tips voor een stralende huid, is het feit dat het rijk is aan blekende eigenschappen die littekens en pigmentvlekken doen vervagen.

BESAN

Vraagt ​​u zich af hoe u een stralende huid kunt krijgen? Misschien moet je Besan zien als een belangrijk lid van je natuurlijke schoonheidskat. Grammeel is een natuurlijke exfoliator en verwijdert dode huidcellen. Als resultaat wordt een nieuwe huidlaag naar de oppervlakte gebracht die gezonder is, wat leidt tot een natuurlijk stralende teint.Besan is een fantastisch middel voor een stralende huid en we detacheren het.

KURKUMA

Wil je weten hoe je op natuurlijke wijze een stralende huid krijgt? Als je ooit aandacht hebt besteed aan de mooie huidtips van je grootmoeder, weet je dat kurkuma waarschijnlijk nummer 1 is op haar prioriteitenlijst. Dit komt door het krachtige antioxidant en ontstekingsremmende middel genaamd curcumine dat aanwezig is in kurkuma. De voordelen voor de huid zijn onder meer verheldering, verbeterde huidskleur en algehele verjonging voor een doffe huid.

CITROEN

Een belangrijk onderdeel van het verkrijgen van een stralende huid is het voorkomen van hyperpigmentatie, daarom krijgt citroen een van de belangrijkste plekken op onze checklist voor stralende huid. Citroen is rijk aan vitamine C in zijn ascorbylvorm, waarvan klinisch is bewezen dat het de werking van het enzym Tyrosinase, dat op zijn beurt de melanineproductie van onze huid stimuleert.

YOGHURT

Wil je weten hoe je op natuurlijke wijze een stralende huid krijgt? Kijk in de koelkast, schat. De yoghurt die u helpt bij het afvallen, helpt u nu ook om aan uw stralende huidbehoeften te voldoen. Yoghurt is rijk aan een hoog gehalte aan melkzuur met natuurlijke blekende eigenschappen. Het helpt donkere, dode huidcellen te verwijderen en legt een frisse huidlaag bloot.

KOMKOMMER

Een van de grootste huismiddeltjes voor een lichte huid is het royale gebruik van komkommer, niet alleen in je dieet, maar ook in je schoonheidsroutine.Naast de bekende kalmerende eigenschappen bevat komkommer hetzelfde pH-niveau als je huid. Dit helpt bij het aanvullen van de beschermende en natuurlijke zuurmantel van uw huid en bevordert een stralende huid.

AARDAPPEL

Een van de belangrijkste tips voor een stralende huid is de groente waar je van houdt met heel je hart, de veelzijdige aardappel. Het sap van een rauwe aardappel is rijk aan vitamine C en heeft milde blekende eigenschappen. Daarnaast is het zetmeel dat het bevat ideaal voor het verwijderen van donkere vlekken op de huid, ongeacht of ze te wijten zijn aan leeftijd of blootstelling aan de zon.

ALOË VERA

Vraagt ​​u zich af hoe u op natuurlijke wijze een blanke huid kunt krijgen? Net als alle andere huidproblemen, is Aloë Vera ook een antwoord op uw behoefte aan eerlijke huidtips.Een van de verbindingen, Anthraquinone, aanwezig in rauwe Aloë-extracten, zou de celvernieuwing verhogen en dode cellen verwijderen, wat helpt hyperpigmentatie te verminderen, wat leidt tot tot een stralende huid.

PAPAJA

Een groot deel van onze huismiddeltjes voor een stralende huid is het uitgebreide gebruik van papaja. De geheime schoonheidsvoeding in papaja is papaïne, een enzym dat huidverlichtende eigenschappen heeft en de zichtbaarheid van puistjes en acnelittekens kan verminderen. Samen met alfahydroxyzuren , papaïne werkt ook als een zachte exfoliator die inactieve eiwitten en dode huidcellen oplost.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Belang van foliumzuur vóór zwangerschap