Categories
Huis & Tuin

Hoe te beschermen wat er op uw veranda is tegen regen

Meubilair voor binnen

Ik zou nooit een meubel voor buiten plaatsen, tenzij het eerst geverfd of gekleurd is met verf of vlek. Afhankelijk van het meubilair, kan ik het ook afdichten met polyurethaan aan de buitenkant.

Bij het schilderen van meubels voor buiten schilder ik de zichtbare gebieden, zoals de bovenkant, voorkant en zijkanten, evenals de ongeziene delen, zoals de onderkant en achterkant. Het is erg vochtig waar ik woon, dus het schilderen van elke kant helpt het hele stuk te beschermen tegen vocht. Afhankelijk van de situatie kan ik ervoor kiezen om ook het interieur van laden en kasten te schilderen.

Ik ben heel voorzichtig met het plaatsen van buitenstukken die ik gebruik. Ik zorg ervoor dat die items op een locatie worden geplaatst waar geen directe regen of zon valt.

De kleine kist op mijn veranda is eigenlijk de onderste helft van een oud eetkamerbuffet. Om het tegen de elementen te beschermen, plaatste ik het tegen de achterwand van de veranda, waar er geen regen komt (tenzij we tropische stormwinden hebben).

Lampen en alles elektrisch

Ik ben dol op de sfeer van een lamp als je ‘s avonds of’ s nachts op onze veranda zit. Er zijn eigenlijk lampen beschikbaar die speciaal zijn gemaakt om buitenshuis te gebruiken, maar ik heb ze altijd een beetje prijzig gevonden en ik vind het leuk om mijn decor te vaak te veranderen om zo’n grote financiële toezegging te doen.

Om lampen die ik buiten gebruik te beschermen, komt het eigenlijk weer neer op plaatsing. De lamp die ik momenteel op onze veranda heb, zit op een kist tegen de achterwand en krijgt er geen direct vocht op. Ik geef toe dat ik een beetje bezorgd was over hoe het zou reageren in een vochtige omgeving, in het geval van een bijzonder vochtige of regenachtige dag, maar tot nu toe heeft het het geweldig gedaan.

Kunstwerk

Bij het gebruik van ingelijste kunstafdrukken op mijn veranda is mijn grootste zorg rimpelpapier. Kreukelig papier vraag je? Nou … probeer een vel papier in een vochtige omgeving te laten liggen en kijk wat er mee gebeurt – het wordt allemaal rimpelig, zelfs als het niet in direct contact komt met vocht.

Mijn oplossing voor dit probleem was om mijn afdruk naar mijn plaatselijke kantoorwinkel te brengen en te laten lamineren. Ze verzegelen in feite de print tussen het laminaatmateriaal dat het volledig beschermt. Als u iemand niet wilt betalen om dit proces voor u te doen, kunt u zelflaminerende benodigdheden online kopen.

Accessoires

Accessoires beschermen is eenvoudig door ze te besproeien met een buitenveilige spraysealer. Ik gebruik bijna altijd een matte afwerking, in plaats van glans, omdat de matte niet zo voor de hand ligt dat je het item met kit hebt besproeid – het lijkt erop dat het op die manier is gekocht.

Kussens voor binnen

Ik maak er een punt van om altijd kussens te kopen die veilig zijn voor buiten voor alle meubelstukken die buiten leven, maar ik ben dol op kussens gooien, dus ik heb er nogal wat die alleen bedoeld zijn om binnenshuis te zijn. Er is een eenvoudige oplossing om die ook te beschermen en dat is om ze te besproeien met Scotchguard ™ voor buiten. Ik gebruik meestal de zware variant en geef het kussen verschillende jassen.

Categories
Huis & Tuin

Hoe u uw salontafel in 5 minuten kunt stylen voor herfst of elk seizoen

Wat voor mij een van de gemakkelijkste dingen zou moeten zijn om in onze familiekamer te versieren, is eigenlijk een van de moeilijkste – dat zou onze salontafel zijn. En het is niet alleen de salontafel in dit huis – ik heb geworsteld met het versieren van onze salontafel in elk huis waar ik ooit heb gewoond!

Ik heb alles geprobeerd: groeperingen binnen en zonder laden, groeperingen in het midden, groeperingen aan één kant en meerdere groeperingen, grote statement-stukken, minimalistisch en maximalistisch, enzovoort. Ik kon gewoon niet komen met een blik die vanuit elke hoek een lust voor het oog was. De meeste van mijn arrangementen zagen er aan de voorkant goed uit, maar niet aan de achterkant of aan de ene kant, maar niet aan de andere kant. En dan is er nog het hele probleem van het gebruiken van statement / focuspuntitems zo hoog dat het mijn zicht op de persoon die aan de andere kant van de kamer zit vanaf mijn plek op de bank blokkeert.

Na al die tijd en vele mislukkingen, ben ik blij te kunnen melden dat ik eindelijk DE salontafelformule heb gevonden die perfect is! Het is een formule die kan worden aangepast aan elke salontafel van elke vorm of grootte. Het beste van alles is dat het maar ongeveer 5 minuten duurt om in elkaar te zetten, past in mijn ‘keep it simple’ herfstversiering dit jaar en kan gemakkelijk worden aangepast voor elk moment van het jaar of vakantie.

Laat me een beetje grondwerk leggen – onze salontafel heeft een rechthoekige vorm en is aan de grote kant. Op een salontafel heb ik liever wat open ruimte, maar niet zozeer om er spartaans uit te zien. Ik geef er de voorkeur aan om objecten van verschillende hoogtes weer te geven, maar niets te hoog.

Maar bovenal heb ik geleerd dat ik liever heb dat mijn scherm praktisch is. Ik wil niet zoveel dingen op tafel hebben dat er bijvoorbeeld nergens een willekeurige drank of afstandsbediening is. En op het gebied van bruikbaarheid wil ik dingen gemakkelijk kunnen bijstellen als ze worden verplaatst of een beetje opzij worden geduwd.

Van alle manieren waarop ik mijn salontafel zou kunnen stylen, waarom werkt dit arrangement zo goed voor mij? Ik denk dat het mijn verlangen is naar symmetrie. Door deze manier van stylen kan ik de tafel opdelen in segmenten van gelijke grootte. Hierdoor kan ik alles netjes, maar mooi geregeld met een beetje kunst erin. Bekijk dit bovenstaande shot en de denkbeeldige lijnen die ik heb getekend om te zien wat ik bedoel.

Categories
Huis & Tuin

Geheimen voor het creëren van een uitnodigende buitenruimte

Outdoor-ideeën

Bepaal hoe u wilt dat uw ruimte functioneert. Dat zal bepalen waarom u meubels nodig heeft. Heeft u ruimte nodig voor veel zitplaatsen? Een plek voor een eettafel en stoelen? Profiteert de regeling van de uitzichten?

Over meubels gesproken

Als het uw doel is om tijd door te brengen met genieten van uw buitenruimte, zorg dan dat uw meubels comfortabel zijn. Steek uw hand op als u ooit vastzit met harde stoelen of schommelstoelen die te recht zitten. Ik heb op de harde manier geleerd dat het online kopen van tuinmeubilair (en niet eerst kunnen uitproberen) niet per se de juiste keuze is.

Geschikt voor dineren in uw buitenkamer

Zelfs als het maar een kleine tafel is met een paar stoelen in een hoek, is het toevoegen van een plek om buiten te eten een perfecte manier om direct een uitnodiging te creëren om van een buitenruimte te genieten. Een plek hebben om te dineren is als een onuitgesproken uitnodiging om een ​​tijdje te blijven.

Voeg potplanten toe

Planten brengen leven in elke ruimte! Denk erover na om ze langs de omtrek van het gebied te plaatsen om het gevoel van de buitenruimte te helpen bepalen. Maak je geen zorgen als je niet hoeft te onthouden om water te geven! Het gebruik van nepplanten om leven toe te voegen werkt net zo goed.

Gelaagdheid is belangrijk in een buitenruimte

Creëer een gevoel van privacy

Als je een grote open ruimte hebt, zoals een patio, overweeg dan om een ​​lage muur toe te voegen om het gevoel te krijgen dat je in een kamer bent. Buitenruimtes zijn van nature wijd open, maar probeer manieren te bedenken om privacy te creëren zonder het zicht te blokkeren. Ik schilderde een goedkoop tuinrooster en hing in een van de openingen op mijn veranda om het gebied een besloten gevoel te geven. Je kunt ook plantenbakken voor buiten gebruiken om de illusie van een muur te creëren.

Categories
Huis & Tuin

Een van de beste interieurontwerptips die u ooit zult krijgen

Er zijn veel verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij het creëren van een prachtig ingerichte ruimte, maar een van de beste interieurontwerptips die ik u kan geven, is om uw decor in lagen te leggen. Het is helemaal niet moeilijk! Zodra je een paar trucjes van het designvak hebt geleerd, kun je deze techniek in elke kamer van je huis gebruiken.

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat het in lagen aanbrengen van uw decor betekent. Het is de kunst om vanaf de grond een kamer te bouwen. Het is het interieurgeheim dat diepte en interesse toevoegt aan een ruimte.

Vanaf de vloer is hier een overzicht van de vele elementen in een kamer waar gelaagdheid een rol speelt:

Vloeren: vloerbedekking, karpetten, karpetten over elkaar heen gelegd

Muren: verf, behang, ingelijste kunstwerken, spiegels, decoratieve wandkleden

Ramen: gordijnen, valletjes, tinten, jaloezieën

Meubilair: banken, stoelen, tafels, bedden, salontafels, bijzettafels

Verlichting: bovenverlichting, tafellampen, taakverlichting, accentverlichting

Textiel: kussens, dekens, beddengoed

Decoratieve elementen: groen en bloemen, boeken, containers

Beschouw elk van deze elementen als een andere laag. Concentreer u op het bouwen van de kamer door elke laag één voor één toe te voegen.

Vloeren

Ik heb hardhouten vloeren in alle woonruimtes van ons huis. Sommige gebieden hebben karpetten en sommige niet. Mijn familiekamer is een van de ruimtes met een karpet en tijdens het opfrissen heb ik een ander karpet op de bestaande gelegd. Het extra vloerkleed brak de zee van grijs, mijn grote vloerkleed, en hielp alle kleuren in de kamer samen te brengen.

Muren

In de wereld van interieurontwerptips kan het aanbrengen van een laag op een muur zo eenvoudig zijn als het ophangen van een enkel kunstwerk aan de muur of zo complex als het maken van een galeriewand.

Als je naar eenvoud hunkert, dan is dat ene kunstwerk prima. Op een grotere muur, zoals die boven mijn bank, moest ik dimensie toevoegen aan de muur vanwege de architectuur van de kamer. Ik heb die dimensie gecreëerd door drie schansen toe te voegen die gecentreerd zijn boven de mooie aquarelafdrukken. Nu ziet mijn muur er niet zo plat uit onder de overhang boven mijn bank.

ramen

Een eenvoudig paar gordijnen voor een raam kan prima zijn. Zo zijn de meeste ramen in mijn huis eigenlijk. Maar – soms heeft een raam (en de kamer) meer nodig. Door een extra laag aan uw ramen toe te voegen, kunt u van een saaie muur zoveel meer maken!

Meubilair

Het gebruik van een salontafel voor een bank is slechts een voorbeeld van het in lagen plaatsen van meubels in een kamer. Aan zijn lot overgelaten, had mijn man liever nooit een salontafel in een kamer. Hij is een lange kerel (wiens ogen niet altijd naar beneden kijken – vertaal dat naar gekneusde schenen!) Met een groot bereik, dus zijn verlangen naar een grote open ruimte is begrijpelijk.

Hoezeer ik ook probeer aan zijn wensen tegemoet te komen, dat werkt gewoon niet voor mij. Ik heb de gezelligheid nodig van voldoende meubellagen in een kamer om te voorkomen dat het aanvoelt als een onvolledige ruimte.

Verlichting

Het idee om verlichting in een kamer te stapelen, betekent dat in plaats van slechts één lichtbron, zoals een bovenlicht, uw kamers meerdere soorten en lichtniveaus moeten hebben. Zie het als het creëren van een “lichtlandschap” door gebruik te maken van een bovenlichtbron + tafellampen + vloerlampen + taakverlichting (indien nodig) + accentverlichting.

Al deze dingen bij elkaar gecombineerd geven je een functionele kamer en een visueel uitgebalanceerde kamer.

Categories
Huis & Tuin

Compromis maken over het inrichten van je huis als je het er niet mee eens bent

Vindt u dat u vecht om versiering?

Tip 1: Niemand van jullie kan de leider zijn

Deze ene sloeg ons al vroeg in ons huwelijk in het gezicht. Iemand moet de “autoriteit” hebben om de uiteindelijke beslissing te nemen. Als dat niet het geval is, zit u vast en doet u niets – of als u de situatie forceert, kan een (of beide) van u zich gekwetst, boos en / of wrokkig voelen.

Het gaat erom te leren compromissen te sluiten.

Tip 2: Wees respectvol voor elkaar

Een van de grootste uitdagingen waar veel koppels volgens mij mee te maken hebben, is om onze gevoelens en emoties niet de overhand te laten krijgen. Wanneer dat gebeurt, heb je het perfecte recept voor het brouwen van een gevecht om decoreren.

Onthoud dat hij niet verkeerd is en jij ook niet! Het is gewoon een kwestie van ieder van ons zijn eigen mening en voorkeuren en antipathieën heeft. Probeer het meningsverschil niet persoonlijk te nemen en respecteer de voorkeur van de ander.

Tip 3: Herken dat je verschillende mensen bent, dus je benadert de dingen anders

Ik realiseer me dat dit een veralgemening is en er zijn verschillende graden van deze verschillen, maar over het algemeen denk ik dat dit een enorme impact kan hebben op de meeste van onze besluitvorming in alle aspecten van het leven als koppel.

Tip 4: wees geduldig

Probeer geen overeenkomst te overhaasten. Ik heb gemerkt dat het gebruik van inspiratiefoto’s van internet mijn idee vaak beter overbrengt dan dat ik het probeer uit te leggen.

Tip 5: als je het er echt niet mee eens bent

Nou … raadpleeg allereerst de tips 1, 2 en 3. Ik raad aan om discussies te hebben die niets met een specifiek project te maken hebben, maar die leiden tot een algemene overeenkomst tussen jullie over hoe om te gaan met meningsverschillen wanneer ze zich voordoen . Geloof me – tenzij je een uitzondering op de regel bent – moet je weten hoe je een compromis kunt sluiten over wat je in huis moet doen!

Categories
Huis & Tuin

Hoe mannelijke en vrouwelijke decoratiestijlen te combineren

Identificeer de knelpunten

Maak een inventaris van items die je al bezit. Geef elkaar de kans om het item een ​​duim omhoog, duim omlaag of misschien te geven. Er kunnen items zijn waar je gewoon niet van kunt scheiden, dus probeer een manier te vinden om het item voor jullie allebei te laten werken. Als het om meubels gaat, kan schilderen of opnieuw stofferen het probleem oplossen.

Bekijk tijdschriften en online voor ontwerpstijlen die u allemaal aanspreken. Doe deze oefening om te beginnen apart en ga dan samen zitten om te herzien. Ik wed dat jullie allemaal ideeën vinden die de ander heeft bewaard en die ook aspecten hebben die jou aanspreken.

Begin met een basis om vanaf te werken

Wat uw persoonlijke kleurvoorkeuren ook zijn, ik raad aan om in meer neutrale kleuren te blijven voor verf en voor grote meubelen.

Nu je een neutrale basis hebt, ben je klaar om nog minstens twee kleuren te kiezen die je allebei wilt toevoegen, voor een totaal van drie hoofdkleuren.

Kies voor elk van jullie een kleuroptie en zorg ervoor dat de kleuren elkaar aanvullen.

Vermijd openlijk geslachtsspecifieke items

De inrichting van je kamer mag geen eenzijdig verhaal zijn. De sleutel tot het inrichten van kamers waarin beide persoonlijkheden zijn verwerkt, is het toevoegen van een vleugje van u beiden. Er zijn verschillende openlijk mannelijke en vrouwelijke keuzes die je moet vermijden:

Duidelijke geslachtsspecifieke patronen, zoals bloemen. U kunt nog steeds “bloemstukken” in uw kamer hebben door alleen groen te gebruiken en de bloemen weg te laten.

Als je gewoon een mannelijk of vrouwelijk item moet gebruiken, houd het dan kleinschalig en het gebruik ervan in de kamer tot een minimum beperkt.

Tenzij jullie het er beiden over eens zijn, zijn voorbeelden van mannelijke items die je moet vermijden: taxidermie, zwart leer, plaid, extreem donkere muren, alles wat eruitziet alsof het in een bar of nachtclub hoort.

Voorbeelden van te vermijden vrouwelijke items zijn: bloemmotieven en bloemstukken, de kleur roze, kant, een teveel aan kussens, te veel tchotchkes.

Houd het oog in beweging

Het is onvermijdelijk dat je nog steeds een aantal items in de kamer hebt die je misschien niet aanspreken. De truc is om het oog door de kamer te laten bewegen om niet te veel aandacht te besteden aan een object of kleur. U kunt dat bereiken door verschillende texturen en afwerkingen aan te brengen.

Is er een stoel of bank waar je het niet mee eens bent? Leg er een deken op en misschien een paar kussens om de aandacht erop af te leiden.

Voor die golf (of welke sport) trofee dan ook die gewoon moet worden getoond, neem hem op in een vignet op een boekenkastdisplay. Of gebruik hem eventueel als vaas voor een bloemvrij groen arrangement.

Heeft u een kunstwerk waar een van u niet dol op is? Als het klein is, plaats het dan in een boekenkast of op een standaard in een klein vignet. Als het groot is, plaats het dan in een galeriewand met andere stukken met complementaire kleuren.

Categories
Huis & Tuin

Manieren om te versieren met manden – sommige ervan zullen u misschien verrassen!

Decoreren met manden is een van de gemakkelijkste manieren om stijl toe te voegen, je persoonlijkheid te laten zien en textuur en schoonheid toe te voegen aan elke kamer! Manden zijn niet alleen te gebruiken als dienblad of om planten mee te vullen. U zult genieten van deze 5 eenvoudige manieren om ze overal in huis te gebruiken. Sommigen van hen zullen je misschien verrassen! Manden zijn een van de # 1 items die ik aanraad om in je garderobe voor je interieur te bewaren. Ze kunnen zeer betaalbaar zijn en zijn verkrijgbaar in een bijna eindeloze reeks vormen, maten en kleuren!

MANDEN ALS BIJZETTAFEL

Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor een bijzettafel? Een omgekeerde mand is een geweldige oplossing die ik meerdere keren in mijn eigen huis heb gebruikt!

MANDEN ALS MUURDECOR

Manden met lage zijkanten vormen een geweldig wanddecor! Ze kunnen worden gegroepeerd of afzonderlijk worden weergegeven en zijn een geweldig alternatief voor een traditioneel kunstwerk.

MANDEN OM HOOGTE TOE TE VOEGEN

Als je een boekenkast of kasten hebt die net iets te laag lijken, is het toevoegen van manden aan de bovenkant een geweldige oplossing. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ze kunnen ook functioneel zijn als u niet vaak toegang hoeft te krijgen tot wat erin is opgeslagen.

MANDEN ALS BASIS

Bij het maken van een middelpunt of een vignet raad ik altijd aan om iets te gebruiken als basis en om de items visueel samen te voegen. Het plaatsen van uw items in een mand zal onmiddellijk de aandacht trekken en het display een gevoel van belangrijkheid geven, vooral in combinatie met de rest van het decor in de kamer!

MANDEN ALS EEN DISGUISE

Een mand gebruiken om iets onooglijks in een kamer te verbergen, is een geweldige decoratietruc! Ik heb deze gordijnen bijvoorbeeld per ongeluk te hoog opgehangen (ze zijn enkele centimeters van de vloer verwijderd), maar aangezien ze eigenlijk alleen aan dit uiteinde van het raam zichtbaar zijn, verbergt een strategisch geplaatste mand het probleem.

Categories
Huis & Tuin

Hoe u elke kamer in uw huis met een beperkt budget kunt opknappen

Wees geduldig en neem de tijd

Ik kan deze niet genoeg benadrukken, maar het kostte me heel veel tijd om deze les te leren! Ik wou dat ik een lijst had van hoeveel geld ik in de loop der jaren heb verspild door mezelf toe te staan ​​ongeduldig te zijn en genoegen te nemen met iets alleen omdat ik dacht dat het een goede deal was.

Gebruik wat je al bezit

Toen ik de beslissing nam dat ik de diep traditionele stijl in mijn huis zou bijwerken, ging ik ervan uit dat ik veel van mijn scrollende, zware, traditionele meubels zou vervangen. Oh, wacht – onthoud mijn opmerking hierboven dat ik geen diepe zakken heb? Ja dat. Ik realiseerde me eindelijk dat als ik ooit eindelijk een huis zou hebben waar ik echt van hou, ik een manier zou moeten vinden om te werken met veel van wat ik al bezit.

Stel een budget in

Dit is weer een levensles die ik op de harde manier heb geleerd. Als u geen budget voor uzelf instelt en bijhoudt hoeveel u heeft uitgegeven, kunnen de uitgaven voor uw kamer-make-over zeer snel uit de hand lopen.

Wees bereid het zelf te doen

Verf of hang dingen op aan je muur. Dit soort projecten zijn niet moeilijk en niet duur, maar jongen oh jongen, maken ze een wereld van verschil!

Categories
Fashion & Beauty

Whiteheads verwijderen met huismiddeltjes en behandeling

Wat zijn de effecten van Whiteheads?

We weten wat de eerste gedachte is die in je opkomt als je een whitehead (of twee of zelfs een groep) ziet – knijp ze eruit. Maar dat is waar je fout gaat – knijp nooit in whiteheads, vooral niet met je vingers. Dit kan ertoe leiden dat de whitehead in een kleine bult verandert en uiteindelijk uitslag en soms zelfs permanente littekens veroorzaakt.

Whiteheads verwijderen? Na te hebben gehoord over de nadelige gevolgen van knijpen, hopen we dat u zich daar niet aan zult overgeven. Maar maak je geen zorgen. Er zijn verschillende andere (en meer) effectieve manieren om van whiteheads af te komen – huismiddeltjes, behandelingen en medicijnen.

Whiteheads thuis verwijderen: nu knijpen geen optie is, zijn we hier om je uit te zoeken met een aantal super effectieve huismiddeltjes om whiteheads te verwijderen.

Aloë Vera

Dit eeuwenoude, vertrouwde ingrediënt doet wonderen als het gaat om het verwijderen van whiteheads. Het enige dat u hoeft te doen, is aloë vera-sap uit de plant halen, het met citroensap mengen en tenslotte het over uw whiteheads masseren. Met aloë’s reinigende kracht en antimicrobiële eigenschappen van citroen.

Lieve schat

Eerlijk gezegd kunnen we de voordelen van honing niet alleen op onze vingers tellen. Ze zijn veel te veel, nietwaar? Voeg ook whiteheads-verwijdering toe aan die lijst. Nogmaals, de bacteriebestrijdende eigenschappen van honing zorgen ervoor dat het werkt als een droom. Verwarm honing eenvoudigweg 10-15 seconden en breng het na het reinigen op je gezicht aan. Laat het 15 minuten intrekken.

Gezichtsstoom

Breng gekookt water over in een container en houd het dicht bij het getroffen gebied, de neus, de wangen of het voorhoofd dat wordt aangetast door whiteheads. Als alternatief kunt u ook een warme handdoek op uw hoofd leggen en de stoom naar uw gezicht laten overgaan. Het warme water reinigt je poriën en helpt je om whiteheads te verwijderen.

Appelcider azijn

We overdrijven niet als we zeggen dat Apple Cider Vinegar werkt als magie voor je huid. Dus als het onze lijst met huismiddeltjes voor whiteheads haalt, hoeft u niet verrast te zijn.

Bakpoeder

Gebruik de Baking Soda-pasta en breng het helemaal over je gezicht aan of gewoon op je whiteheads. Houd het aan tot het een droge pasta wordt en spoel het dan af met lauw water.

Categories
Fashion & Beauty

Moisturizer voor een acne-gevoelige huid, heb je het echt nodig?

Dermalogica Active Moist

Als je op zoek bent naar een vochtinbrengende crème die je gevoelige, voor acne gevoelige huid niet uitdroogt of irriteert, dan moet je dit proberen. Hoewel deze vochtinbrengende crème puur en gemakkelijk blijft, combineert hij ingrediënten die goed voor je zijn, zoals acne-bestrijdende lavendel, kalmerende kaasjeskruid en antioxidantrijke komkommerfruit met zijde-aminozuren om de huid een soepel, intens gehydrateerd gevoel te geven zonder poriënverstoppende oliën .

Smeltvast uw ogen Bioderma Sebium Hydra

Het laatste wat we willen is een vochtinbrengende crème die onze huid nog glanzender maakt, maar maak je geen zorgen, deze niet-comedogene vochtinbrengende crème maakt gebruik van een uniek Fluidactiv ™ exclusief gepatenteerd complex dat de talgkwaliteit reguleert, voorkomt dat de poriën verstopt raken en toekomstige puistjes voorkomt. Plus, de vochtinbrengende Glycerine en herstructurerende Ceramides die het bevat, bestrijdt elk gevoel van strakheid van de huid, samen met de krachtige kalmerende reddingsmiddelen zoals Enoxolone en Allantoïne die werken om roodheid te verminderen en een boze en ontstoken huid te kalmeren.

Innisfree Bija Trouble Lotion

Deze lichtgewicht vochtinbrengende crème is ideaal voor een vette en acnegevoelige huid en bevat salicylzuur en bija-zaadolie, die samenwerken om te hydrateren, de huid helderder te maken, dode huidcellen te exfoliëren en de oliestroom in evenwicht te brengen. Deze geweldige vochtinbrengende crème, verrijkt met 100 procent natuurlijke etherische oliën, bestrijdt puistjes en bestrijdt acne. Het eindresultaat? Heldere, kalme en kussenzachte huid.

Avene TriAcneal Expert – 30 ml

Doorbreek de cyclus van puistjes en puistjes met deze matterende moisturizer die is verpakt met een uniek huid-perfectionerend trio; ontstekingsremmend DiolEnyl, exfoliërend X-Pressin en verjongend Retinaldehyde. Bovendien? Het is zacht genoeg om tweemaal daags te gebruiken, zonder tekenen van irritatie of uitdroging te veroorzaken. Het kan in één keer hydrateren, de talgproductie beheersen en donkere vlekken corrigeren.

The Body Shop Tea Tree Matifying Lotion

Deze schone en lichtgewicht formule doet een beroep op het zuiveren van Tea Tree om de poriën diep te reinigen, onzuiverheden op te ruimen en talg te verminderen. De waterlichte formule laat de huid zacht aanvoelen zonder enige schijn van vettigheid. Beschouw deze man als een andere must-have in de strijd tegen acne. PS: Mensen die het hebben geprobeerd, kunnen er niet over blijven klagen.