Prendid | Prediction Market | Trollen bestrijden
Er zijn te veel trollen en hun invloed op de peilingen is te groot. We gaan ze bestrijden. Onder trollen (of politieke hooligans) verstaan we spelers die op Prendid een ander spel spelen dan wij bedacht hebben. Spelers die geen reële voorspelling doen maar ‘voorspellingen’ doen om hun wens te benadrukken. Deze spelers gaan we van Prendid verwijderen.
trollen, hooligans
21880
post-template-default,single,single-post,postid-21880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Trollen bestrijden

Trollen bestrijden

Er zijn te veel trollen en hun invloed op de peilingen is te groot. We gaan ze bestrijden.

Spelbedervers

Onder trollen (of politieke hooligans) verstaan we spelers die op Prendid een ander spel spelen dan wij bedacht hebben. Spelers die geen reële voorspelling doen maar ‘voorspellingen’ doen om hun wens te benadrukken. Deze spelers gaan we van Prendid verwijderen.

Gezonde voorspellingen

De trollen die we zien komen van alle kanten. Het zijn niet alleen PVV-stemmers maar bijvoorbeeld ook GroenLinks stemmers. Hierdoor krijg je ongezonde voorspellingen zoals de grafiek van GroenLinks laat zien waar de uitersten het grootste percentage hebben. Een gezonde voorspelling is te zien bij de grafiek van SGP waar het grootste kanspercentage in het midden zit.

Prendid is nog jong

Een goede prediction market heeft een grote groep voorspellers die het spel kennen en spelen om de beste voorspeller te worden. Een paar politieke hooligans zijn dan welkom omdat zij zorgen voor kansen voor de serieuze voorspeller en voor beweging zorgen. Prendid is te jong en de groei te onstuimig waardoor nu scheefgroei ontstaat. We verwachten dat de aanwas van politieke hooligans na de verkiezingen vanzelf verdwijnt. Tot die tijd blokkeren we een aantal spelbedervers.