Prendid | Prediction Market | Prijzengeld
Een Prediction market waar voorspellers winnen door het verloop van toekomstige gebeurtenissen goed te voorspellen.
prediction market, voorspellingsmarkt, Tweede Kamer Verkiezingen
21592
post-template-default,single,single-post,postid-21592,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Prijzengeld

Prijzengeld

Prendid kent momenteel zeven categorieën/challenges en in iedere categorie zijn prijzen te verdienen. In totaal €1250!

De Tweede Kamerverkiezingen krijgen in 2017 de meeste aandacht op Prendid. Deze categorie loopt tot de vorming van het kabinet en alle voorspellingsvragen in deze categorie zijn opgelost. De speler die het beste de uitslag voorspelt wint de prijs “Ziener van het Binnenhof” en verdient €250. Voor de nummers twee en drie is er respectievelijk €100 en €50 beschikbaar.

Daarnaast zijn er nog zes categorieën zoals Sport, Amusement, Economie, etc. Deze lopen allemaal tot 31 december 2017 zodat we in januari 2018 voor iedere categorie een winnaar kunnen aanwijzen. De winnaar van een categorie wint €100. Ook wijzen we een totaal winnaar uit die zich de beste voorspeller van Nederland mag noemen en €250 wint.

Winnen doe je door de hoogste ‘accuracy score’ te halen.

Samengevat:

  • Zeven categorieën / challenges
  • Categorie Tweede Kamerverkiezingen loopt tot vorming kabinet. Drie prijzen: 1 -> €250, 2 -> €100, 3 -> €50. De winnaar wint de titel ‘ziener van het binnenhof’.
  • Zes categorieën met één prijs voor de beste voorspeller -> €100. Dit zijn de categorieën: Sport, Politiek, Economie, Buitenland, Amusement en Lange termijn (mogelijk zijn binnen de categorie Lange termijn geen vragen opgelost en wint niemand)
  • Daarnaast is er ook een prijs van €250 voor de beste voorspeller van alle vragen. De winnaar mag zich de ‘beste voorspeller van 2016’ noemen.
  • Winnen doe je door de hoogste ‘accuracy score’ te halen