Prendid | Prediction Market | Peiling 9 februari
Een Prediction market waar voorspellers winnen door het verloop van toekomstige gebeurtenissen goed te voorspellen.
prediction market, voorspellingsmarkt, Tweede Kamer Verkiezingen
21831
post-template-default,single,single-post,postid-21831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Peiling 9 februari

Peiling 9 februari

PVV wint, VVD verliest

PVV en VVD staan nu allebei op 27 zetels in de peiling van Prendid omdat deze week PVV een zetel wint en VVD een zetel verliest. Het zal tot 15 maart spannend blijven wie de grootste partij van Nederland wordt, PVV of VVD?

CDA en 50PLUS winnen ten opzichte van vorige week allebei een zetel en D66 en de Partij voor de dieren verliezen allebei een zetel.

Grote disclaimer

Dit is de eerste peiling van Prendid en de peiling moet onder groot voorbehoud worden gelezen. Er zijn nu meer dan 400 voorspellingen gedaan en dat is te weinig om een serieuze voorspelling te maken. Met name over de kleinere partijen zijn nog niet veel voorspellingen gedaan. Wij hopen dan ook dat u mee gaat voorspellen zodat de Prendid-voorspellingen betrouwbaarder worden.

Prediction market

Prendid is een prediction market (een voorspellingsmarkt) waarbij de spelers de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen voorspellen. Meedoen is gratis en diegene die het beste voorspelt wint de pot. Het gemiddelde van de voorspellingen leveren Prendid-voorspellingen. Uit onderzoek blijkt dat voorspellingen van prediction markets vaak dicht bij de daadwerkelijke uitkomst zitten.

Wisdom of the crowd

Een Prediction market maakt gebruik van the wisdom of the crowd (een grote groep mensen weet meer dan een enkel individu) en worden in de Verenigde Staten al decennialang veelvuldig gebruikt door nieuwsmedia zoals CNN, ESPN en the New York Times en diverse onderzoeksbureaus.

Ook mee doen en de uitslag voorspellen?

Schrijf je in, en doe je voorspelling. Lees de handleiding en win de pot.